Kontakt


  •   Natyra Berat
  •  

    L; Mangalem , Berat, Kutia Postare Nr 4 Berat

  •   0698488794
  •   natyraberat@yahoo.com
  •  

    Zhvillimi i projekteve me karkter mjedisor, me qellim zhvillimin e habitatit dhe te ekosistemeve te cilat paraqesin problematika mjedisore komplekse. Fokusi kryesor jane zonat urbane, ky proces realizohet ne bashkepunim me te gjithe aktoret te cilet ndikojne ne krijimin e problematikave mjedisore. fcb: www.facebook.com/Mbrojta/Mjedisit/Natyror.Berat

Kontakt