Eficenca e Energjisë/SENIOR II

Eficenca e Energjise eshte detyre e te gjitheve. Vetem duke perdorur ne menyre eficente burimet e energjise, pa hequr aspak dore nga komoditeti, ne mund te sjellim ndryshime pozitive ne jeten dhe planetin tone. Per me shume shihni spotin e meposhtem.

Ky sport realizohet ne kuader te projektit Nje sy per mjedisin, programi #SENIOR-II – REC Shqipëri, financuar nga Embassy of Sweden in Tirana.
Seniorii Albania
<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/Co4w3Yjyxn8″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Share this!

Eficenca e Energjisë/SENIOR II Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.