“Kodi i Gjelbër” mbyll aktivitetin e tij

Fair Fest 2020, Panairi i parë i gjebër në Berat

Projekti “Kodi I Gjelbër” inicioi  në shtator 2019 i mbylli aktivitetet e tij në Gusht të 2020.

Ky projekt  u realizua me fonde të BE, e u mbështet nga Qendra EDEN.

Organizata “Për Mirëqënie Sociale dhe Mjedisore” e cila e realizoi në kushte të pazakonta për shkak të pandemisë, synoi të ofronte modele të reja që promovojnë zhvillimin e qendrueshëm ekonomik dhe “ekonominë e gjelbër” në biznese beratase, që veprojnë në fushën e turizmit familjar.

http://www.natyraberat.org/wp-content/uploads/2020/09/Permbledhje-Green-Code-2020.pdf

http://www.natyraberat.org/wp-content/uploads/2020/09/116260001_3265312030192071_7716985763990654321_o.jpg

http://www.natyraberat.org/wp-content/uploads/2020/09/101956344_3117992894923986_1027073808873291776_o.jpg

Share this!

“Kodi i Gjelbër” mbyll aktivitetin e tij Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Comments are closed